Allen & Heath Xone:92 | Professional Club Dj Mixer

1.099,00 € MPC: 1.324,10 € (-17%)
Dobavljivo po naročilu Na zalogi v:
Dodaj na seznam želja Obvesti me, ko bo izdelek na voljo

0 ocen

Ste kupili ta izdelek?
Napišite nam svoje mnenje.

OPIS IZDELKA

Xone:92 predstavlja vse znanje ki ga ima Allen&Heath pri ustvarjanju vrhunskih DJ mešalnih miz.Te so nastale z izpolnjevanjem želja in sodelovanjem vrhunskih DJ-jev.Rezultat je širokouporabna DJ mešalna miza, ki izpolni vse potrebe za raznolike stile od breakbeat do techno in od trance do house.Na voljo v izvedbi z drsnimi ali vrtljivimi kontrolniki. 6 vhodov, 2 aux-send, 2x stereo mix izhoda, booth izhod, record izhod, VCF filter, 2 izhoda za slušalke.

Paradni konj angleškega proizvajalca mešalnih miz je postal znan zaradi vrhunskega zvoka in vgrajenih filtrov in se hitro znašel na riderjih mnogih svetovno znanih DJev. Ima šest kanalov, od tega štiri namenjene za vrtenje glasbe in dva mikrofonska, ki ju lahko uporabimo tudi kot return iz efektorja.

Vsak od kanalov ima gain, dve kontroli za aux izhod ter štiripasovni equalizer (visoki, nizki in dvoje srednjih tonov). Tu sta še klecni stikali, s katerimi določamo na kateri filter in na katero stran cross faderja želimo dodeliti posamezni kanal. Poleg tega je na vsakem kanalu še drsnik visoke kvalitete, tipka za predposlušanje, VU meter in preklopnik med phono in line. Mikrofonskih vhodov ne moremo dodeliti na efekt in na crossfader, imata pa zato funkcijo 'duck', ki deluje podobno kot avtomatski talkover na Pioneerjevi DJM-800, torej ko zazna signal iz mikrofona ali efektorja, avtomatsko zniža glasnost na vseh ostalih kanalih, ko pa signala ni več, avtomatsko vrne glasnost na ostalih kanalih na prvotno. Filter je razdeljen na dva identična neodvisna dela. Vsak od njiju ima gumb za vklop in gumb, s katerim filter povežemo s cross faderjem, tri gumbe za izbiro filtra (visoki, srednji ali nizki toni), ter dva vrtljiva gumba, s katerima nadziramo frekvenco zvoka, na kateri deluje filter in resonanco, s katero nadziramo občutljivost filtra. Za vsakega od filtrov imamo še LFO, nizkofrekvenčni oscilator, ki deluje glede na tempo in je še dodatna popestritev. Na sprednji strani se nahaja še nekaj gumbov za midi (vseh gumbov, ki jih lahko povežemo z midi kontrolami je 6), trije gumbi za glasnost (dva master in en booth, slednjega lahko spremenimo v mono izhod) in kontrole za slušalke (glasnost, razmerje cue/mix, split in gumb, s katerim določimo, ali želimo v slušalkah slišati zvok pred obdelavo z equalizerjem ali po njej). Allen & Heath ponuja tudi kar dva izhoda za slušalke – mali in veliki jack.
Na zadnji strani se nahajata gramofonski in linijski vhod za vsakega od štirih mix kanalov (vsi cinch) ter mikrofonski (XLR) in linijski oziroma return vhod (jack) za dodatna kanala. Od izhodov imamo na voljo master (XLR in jack), booth (jack), record (cinch) in dva AUX oziroma send (jack), poleg tega pa še midi izhod.
XONE 92 je vrhunska mešalna miza in enakovredno nadomestilo za tiste, ki jim Pioneer DJM-800 ne odgovarja, v povezavi z eksternim efektorjem pa se spremeni v pravo pošast, ki je kljub visoki ceni vredna vsakega centa. Njene slabosti so le precej slabša preglednost, če jo primerjamo s konkurenčnimi znamkami, dvojni equalizer za srednje tone, ki postane neroden pri hitrem in dinamičnem delu in dejstvo, da imajo gumbi pri equalizerju razpon le do +6 dB, kar pomeni, da so v pozitivnem rangu zelo neobčutljivi. V primerjavi z DJM-800 tej mešalni mizi manjka tudi večja podpora za midi, na DJM-800 lahko za midi kontrole določimo praktično vse gumbe, ki jih mešalka premore, na XONE 92 pa le šest.

The Allen & Heath Xone:92 DJ Mixer gives you amazing synth capabilities from 2 VCF filters and 2 independent LFOs. 6 stereo channels (4 phono or line, 2 mono/mic or stereo return); 2 auxiliary sends selectable pre/post fader (and crossfader); MIDI output from VCF 1, 2, crossfader, LFO (MIDI clock), dedicated data control, and start/stop button; innovative twin-rail VCA channel faders and high quality VCA rotary faders; plus 2 independent stereo mix outputs make this DJ mixer a real gigging workhorse.

Allen & Heath Xone:92 Fader DJ Mixer Features:

  • 2 VCF filters
  • 2 independent LFOs
  • 6 stereo channels
  • 2 auxiliary sends selectable pre/post fader
  • Full MIDI implementation
  • Innovative twin-rail VCA channel faders
  • High-quality VCA rotary faders
  • 2 independent stereo mix outputs

S pritiskom gumba “Potrdite”
se obvežete za nakup artikla, če bo vaša ponudba najvišja.

Izdelek:
Aktualna ponudba:
Vaša ponudba:

V primeru, da odstopite od nakupa, ima Audio Pro d.o.o. pravico izterjave sredstev od kupca (po potrebi tudi po sodni poti).

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: