Kako opraviti nakup

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA AUDIO PRO

 

Pogoji poslovanja Audio pro d.o.o. spletnega kataloga in trgovin

Lastnik spletnega kataloga trgovine AudioPro je Audio Pro d.o.o., v nadaljevanju kot Audio Pro. Podjetje Audio Pro d.o.o. je vpisano pri Okrožnem sodišču v Krškem, pod št. vpisa 10416200 in je zavezanec za DDV, pod ID številko za DDV SI18911757.

 

Splošno

Z uporabo spletnega kataloga se strinjate z vsemi navedenimi pogoji.

 

Cene

Vse cene v spletnem katalogu so v evrih (€) in vkljucujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Vsi posli bodo opravljeni v omenjeni valuti.

 

Dostava

Dostava se vrši večinoma popoldan. Blago, ki je na zalogi, dostavimo v 2 dneh. Možen je tudi osebni prevzem blaga na sedežu podjetja, ob tem vam stroškov za poštnino ne zaračunamo.

 

Stroški dostave

Stroški poštnine se obračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o. Cenik Pošte Slovenije lahko najdete na spletnem naslovu Pošte Slovenije.

 

Pogoji za vračilo blaga

Kupci, ki kupijo blago v trgovinah Audio Pro, lahko v primeru, da z izdelkom niso zadovoljni ali iz kakršnega koli drugega razloga pravico od nakupa odstopiti v roku 15 dni po prejemu blaga, tako da vrnejo blago na sedež podjetja Audio Pro d.o.o. ali pa nas o tej želji v omenjenem roku pisno obvestijo.

Pogoji za vračilo blaga so:

Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni nepoškodovani embalaži.

Vračilu morate priložiti kopijo računa.

Blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih:

- pri računalniških programih in avdio ali video posnetkih, če je kupec že odprl varnostni pečat ali odpakiral iz originalne embalaže.

- če je bil izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam (na primer, računalnik sestavljen po komponentah na željo potrošnika)

- če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe (na primer, uporabljen CD medij, kartuše, tonerji in drugi potrošni material...)

- če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo dolocila Zakona o varstvu potrosnikov o sklepanju pogodb na daljavo.

Pri vračilu blaga navedite vaš bančni račun in znesek kupnine, ki vam jo bomo v roku 15 dni vrnili na vaš račun. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga na sedež Audio Pro d.o.o., Cesta krških žrtev 137, 8270 Krško.

 

Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje podjetju Audio Pro d.o.o. zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe Audio Pro d.o.o., ki se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

 

Pogodba o opravljenem poslu - nakupu / račun

Audio Pro d.o.o. hrani račun o nakupu v svojih evidencah, kupec dobi svoj izvod računa ob nakupu.

 

 

Izjava o odvezi odgovornosti

Upravljavec spletnega centra, podjetje Audio Pro d.o.o., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.audiopro.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@audiopro.si ali pa na telefon (07) 490 11 55.

V takem primeru bo podjetje Audio Pro d.o.o. kupca obvestilo o spremembah in mu omogočilo odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Podjetje Audio Pro d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, prav tako ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci naše spletne strani. Mnenja pred objavo pregledamo in zavrnemo tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva. Podjetje AudioPro d.o.o. ne odgovarja za informacije v mnenjih in se omejuje od kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz podanih informacij v mnenjih. Prav tako ne odgovarjamo za manjša odstopanja na priloženih slikah artiklov zaradi različnih resolucij ekrana. Za morebitne napake se iskreno opravičujemo. Podjetje AudioPro d.o.o. si pridržuje pravico do odstopa od pogodbe v primeru očitnih napak. Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih podjetje AudioPro d.o.o. v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

 

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: